کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

پس از آن، مواد کامپوزیت رزینی روی سطح باندینگ قرار می‌گیرد و با تابش نور لیزر، پیوند بین مواد باندینگ و کامپوزیت برقرار و سفت می‌شود. این فرایند منجر به ایجاد دندان‌هایی با ظاهر طبیعی و استحکام بالا می‌شود.

برای رفع فاصله بین دندانها، یا ترمیم دندانهای شکسته و رفع مشکل یکدست نبودن بلندی دندان‌ها نیز از کامپوزیت استفاده می‌شود.

۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۱:۳۵ سلام خدمت شما . کامپوزیت مناسب افراد ۱۸ سال به بالا هست .

مقرون به صرفه بودن: ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت معمولاً هزینه‌ی کمتری نسبت به ترمیم‌های دیگر مانند لمینت دارد، که این امر برای افرادی که به دنبال گزینه‌های مقرون به صرفه در ترمیم دندان هستند، بسیار جذاب است.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. شما باید با قوانین موافقت کنید.

یکی از اصلی‌ترین خدمات ما در کلینیک دندانپزشکی ایده‌آل، ترمیم دندان ها با ماده کامپوزیت و همچنین اتصال و باندینگ کامپوزیت ونیر دندان است.

به طور کلی ونیر به لایه‌ای همرنگ دندان می‌گویند که برای بهبود ظاهر و پوشش دهی سطح دندان‌ها استفاده می‌شود. کامپوزیت ونیر به دو روش مستقیم و غیرمستقیم ساخته می‌شود: در روش مستقیم دندانپزشک آن را مستقیماً روی دندان اعمال و فرم‌دهی می‌کند، و در روش غیرمستقیم در لابراتوار تولید می‌شود.

این موضوع ممکن شرایط کامپوزیت دندان است به ویژه در صورت استفاده در نواحی با فشار و اصطکاک زیاد مثل دندانهای جلو، اهمیت بیشتری پیدا کند. در جدول زیر می‌توانید مهم‌ترین معایب کامپوزیت دندان را به صورت خلاصه مشاهده کنید:

مسواک زدن: روزانه حداقل دو بار مسواک بزنید، به ویژه بعد از وعده‌های غذایی.

تکنیک‌های نادرست می‌توانند باعث آسیب به بافت‌های اطراف دندان و افزایش درد شوند.

دلیل اینکه باندیدنگ دندان زمان کمی نیاز دارد و طی یک جلسه انجام می شود این است که اساسا، کامپوزیت نوعی ترمیم مستقیم است.

این کامپوزیت‌ها برای ترمیم دندان‌هایی که هنگام جویدن تحت فشار زیاد قرار می‌گیرند مناسب هستند.

مدت زمان کامپوزیت برای هر دندان چیزی حدود ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت ممکن است طول بکشد. مدت زمان کامپوزیت برای هر دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد که از مهم‌ترین آن می‌توان به سلامت دهان و دندان و همچنین نیاز یا عدم نیاز به درمان‌های جانبی اشاره کرد.

نکته: برای حل مشکلات اساسی تراز دندان ها و پر کردن فاصله های زیاد بین دندان ها، از روش های بهینه و تخصصی تری مثل ارتودنسی استفاده می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *